Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Προφίλ

 

Το θαλάσσιο ταξίδι μου ξεκινάει από την ιστιοπλοΐα. "Δέκα Σαμιώτικα πεύκα", έτσι ο παππούς μου ο καπετάνιος Νίκος ονόμασε τη βάρκα του. Οι εικόνες και οι εμπειρίες μου από την παιδική ηλικία ήταν τόσο έντονες, έχοντας στο βάθος το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας, που ήταν αδύνατο για μένα να μην ασχοληθώ με αυτό αργότερα. Το ψαροντούφεκο ήταν μια κατάλληλη "ευκαιρία" για να αφιερώσω τον εαυτό μου στην "θάλαττα" των προγόνων μας. Τα εθνικά πρωταθλήματα υποβρύχιας αλιείας με το διεθνές κύρος τους και οι αγώνες ψαροντούφεκου έχουν χρησιμεύσει ως βασικό στοιχείο για την επαγγελματική μου παρουσία στον τομέα της κατασκευής καταδυτικού εξοπλισμού. Έτσι ξεκίνησε η εταιρεία "XXone" μαζί με τον εδώ, και πολλά χρόνια, φίλο μου Γιάννη Χάλα.

 

Τα τελευταία χρόνια η κυκλοφορία νέων προϊόντων για τους αθλητές ελεύθερης κατάδυσης και τους υποβρύχιους κυνηγούς αποδείχτηκε πολύ επιτυχής. Σημειώνοντας ότι η λεπτομέρεια, στις προηγμένες ανάγκες των πελατών, έκανε τη συνεχή βελτίωση δυνατή. Τίποτα δεν ήταν τυχαίο. Η σταθερή ποιότητα κατασκευής μαζί με την "τέλεια λύση" για κάθε απαιτητική ανάγκη, οδήγησαν σε προηγμένα προϊόντα που εξασφαλίζουν την μέγιστη ασφάλεια και χρηστικότητα. Πολύ σύντομα τα προϊόντα έγιναν δημοφιλή όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Ξεκινήσαμε με λεπίδες από fiberglass, έπειτα από carbon και στην συνέχεια με στολές υποβρύχιων δραστηριοτήτων... Και ξεκίνησε το ταξίδι...

 

Τα σεμινάρια ελεύθερης κατάδυσης σηματοδότησαν την πορεία μου στο υποβρύχιο ταξίδι επίσης. Το 2003 η εμπειρία των μαθημάτων ελεύθερης κατάδυσης συναντήθηκε με την πρώτη μου αγάπη, το υποβρύχιο ψάρεμα. Ο "γάμος" δεν χρειάστηκε πολύ καιρό για να προκύψει. Η συγχώνευση των ελεύθερων καταδύσεων και των υποβρύχιων ψαρεμάτων έπρεπε να μελετηθεί, να αναλυθεί και να απλουστευθεί, ώστε να ικανοποιηθούν όλες οι ανάγκες του κοινού, καθώς προφανώς οι ελεύθερες καταδύσεις κάλυπταν μόνο μία πτυχή της "vertical rope dive", αλλά δεν αρκούσε για το υποβρύχιο ψάρεμα. Μετά από δεκάδες σεμινάρια σε ιστιοπλοϊκούς συλλόγους και συλλόγους υποβρύχιου ψαρέματος στην Ελλάδα και την Κύπρο, η εμπειρία ήταν εκεί. Αυτό που ακολούθησε και ονομάστηκε "Προσαρμογή της ελεύθερης κατάδυσης στην Υποβρύχιο Κυνήγι" (σε επίπεδο σεμιναρίων), δεν ήταν απλώς μια φωτοβολίδα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν εντυπωσιακή. Η εμπιστοσύνη τους στα μαθήματα και στα προϊόντα μας δεν απονεμήθηκε μόνο με πολιτική εκπτώσεων, που τους έδινε συχνά έκπτωση 20-50% στις αγορές εξοπλισμού... Αλλά όλοι οι μαθητές μας παρέμειναν πάνω από όλα φίλοι μας.

 

Αυτό το ταξίδι στην Ιθάκη δεν έχει τελειώσει ακόμα... Το λογότυπο έχει αλλάξει, γίνεται "XT Diving pro" και η εταιρία προχωράει. Πίσω από αυτή την προσπάθεια υπάρχει ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος όπως πάντα θα προσπαθεί για το καλύτερο, μαζί με την υποστήριξη και την υπομονή σας, για να απολαύσετε με ασφάλεια το αγαπημένο σας χόμπυ.

 

Η νέα εταιρεία XT Diving pro ξεκίνησε το 2012 με καινοτόμες, δημιουργικές ιδέες και εφαρμόζοντάς τες στην ελεύθερη κατάδυση και το υποβρύχιο ψάρεμα.

 

Με εκτίμηση­

Τάσος Χάλαρης

XTdiving team

 1. Όλοι οι μαθητές των σχολείων της XTdiving από το 2001
 2. Όλοι οι αθλητές που έχουν συμμετάσχει έστω και σε 1 αγώνα με την βοήθεια της XTdiving
 3. όμη και με την μορφή έκπτωσης)
 4. Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της και έχουν κατάστημα
 5. εργαζόμενο
 6. Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της και με την
 7. κατάθεσή της τα προωθούν στα ΜΜΕ
 8. Όλοι οι πελάτες-φίλοι που η εταιρεία τούς έχει κάνει έστω και ένα πόστερ XTdiving team
 9. Όλοι οι πελάτες που έχουν κάνει αγορές ποσού πάνω από 400 ευρώ σε ένα έτος
 10. Πρέπει να είναι μέλος στην σελίδα XTdiving στο facebook

Phorcys members club

 1. Όσοι έχουν κάνει like στην σελίδα Ρhοrcys στο facebook
 2. Όσοι ακολουθούν στην σελίδα τα weekly videos στο youtube
 3. Όλοι οι μαθητές των σχολείων της XTdiving από το 2001